Angol 13-19 éveseknek

Amit nálunk egy nemzetközi nyelviskola tanulójaként kaphatsz: játékos, jó hangulatú angol órák, a nyelvvizsgára és idegen nyelvű kommunikációra könnyedebb felkészülés, hatékony módszer, óriási ismeretanyag, kis létszámú csoportok.


Biztos angol kommunikáció

A Helen Doron Teen English tiniknek szól, akik már nem kezdőként keresnek nyelvtanfolyamot, mivel úgy érzik, hogy az iskolai oktatás önmagában nem tudja őket eljuttatni a kívánt célhoz: a nyelvvizsgához. Oktatásunk figyel, épít a specifikus életkori tényezőkre, érdeklődési körökre, kiemelve az angol nyelvi sajátosságokat és a kommunikációt.

Év közbeni ingyenes próba órára, szintfelmérővel itt jelentkezhetsz...

Világszerte elismert angol nyelvvizsgatípusokra készítünk fel mindenkit.14 éves kor alatt Cambridge gyereknyelvvizsga, 14 éves kor felett Felnőtt nyelvvizsga felkészítés.


Nyelvvizsgával fő célunk, a tanulók motivációja a további angol tanulásra, mert ez a megmérettetés tudásuknak objektív mércéje! A vizsga egy stresszmentes, beszélgetős és játékos felmérés, amely jól illeszkedik a oktatásunkhoz. A felnőtt nyelvvizsgákra való felkészítéseink pedig elvárástól függően kezdőtől a haladóig változatos képet mutatnak.

Mire  jó a Nyelvvizsga?
  1. Motivál, a vizsga teljesítése óriási sikerélményt ad. 
  2. Vizsgarutint biztosít, csökkenti a vizsgázástól való félelmet. 
  3. Objektíven bizonyítja a tanulók angoltudását. 
  4. Megmutatja, mit nyújtunk valójában a Helen Doron-ban. 
  5. Középiskolai és felsőoktatási felvételinél előnyt jelent az angol nyelvvizsga.
Jakab 4 éves kora óta járt Helen Doron angolra:



Ízelítő a tananyagból: