3 hónapostól 19 éves korig

A sikeres angol nyelvvizsgáig

Ismerj meg egy a világon egyedülálló módszert és intézményt, ahol lépésről-lépésre felépített tananyagokkal, a világ számos országában 30 éve tanulnak sikerrel angolul a gyermekek. A módszer korosztályonként és nyelvi szintenként 14 féle nyelvi kurzust kínál a gyermekek számára 3 hónapos kortól 19 éves korig. 

Miért válaszd a Helen Doron English-t?
  • mert a gyermekek hatékony tanulási mechanizmusaira épül
  • mert személyiség- és tevékenység központú pedagógiájával arra törekszik, hogy a gyermek minél inkább kihasználhassa rejtett és már kialakult képességeit.
Ezért dolgoznak a szakértelemmel és nyelvtanítási tapasztalattal rendelkező felkészült Helen Doron tanárok és a gyermekek képességeibe vetet hitnek köszönhetően a gyermekek jókedvűen, nagy önbizalommal használják az angol nyelvet, örömnek és nem kényszernek érzik a nyelvtanulást. Módszerében a motiváló pozitív megerősítés ötvöződik az inspiráló angol nyelvi rendszer valódi kiépítésével. 

A Helen Doron módszer a te módszered, ha
  • fontosnak tartod, hogy az órákon csak angolul beszéljünk, így gyermeked természetes módon szívja magába az angol nyelvtan szabályait, a jó kiejtéssel és a helyes angol hanglejtéssel.
  • a 30 éves oktatási és fejlesztési tapasztalat garancia számodra.
  • a nyelvi készségek mellett fontosnak tartod gyermeked agyi és mozgásfejlődését.
  • hiszel gyermeked képességeiben, mert a gyerekek magukba szívják a nyelvet még akkor is, ha nem beszélik azt rögtön az elejétől fogva, csak akkor, amikor arra készen állnak.
  • szeretnéd, ha gyermeked gond és stressz nélkül kommunikálna angol nyelven szóban és írásban is.
  • kiemelten kezeled gyermeked önbecsülésének és érzelmi stabilitásának kialakítását.
  • célod, hogy gyermeked magabiztos nyelvtudással és nyelvvizsgával a zsebében érhesse el, amit csak szeretne.
A Helen Doron Nyelviskola a te választásod, ha gyermeked jövőjét a legfontosabbnak tartod és szeretnéd folyamatos fejlődéssel, kihívásokkal és élményekkel teli nyelvtanulásban részesíteni!
Jelentkezzetek ingyenes bemutató óráinkra!







Helen Doron tanfolyamok

A Helen Doron nyelviskolákban az angol nyelv nem egy tantárgy, hanem a kommunikáció eszköze.
Az a feladatunk, hogy megszerettessük a gyerekekkel az angol nyelvet, oldjuk gátlásaikat és motiváljuk őket új ismeretek elsajátítására. Az életkori sajátosságokat figyelembe véve egymásra épülő kurzusainkon csak angolul beszélünk velük, így egyre biztosabb nyelvtudáshoz juttatjuk őket. Tanárok és tanárképző trénerek csoportja dolgozta ki egyedi tananyagcsomagjainkat, figyelembe véve az egyes korosztályok igényeit a sikeres és örömteli nyelvelsajátítás érdekében. A Helen Doron English egyedi és korosztályok szerinti tananyagot biztosít. Az írás-olvasás tanításához a fonetika és a szabad olvasás technika biztosítja a megfelelő hátteret.

Baba angol 0 – 2 éves korig, mert a kétnyelvű babák okosabbak.

A Helen Doron angol tanfolyam babáknak, mely erősíti a baba-mama kötődést, számos módon gazdagítja, a baba-mama kapcsolatot egyben elősegíti a jó kommunikációt.  Kiváló kurzus a baba jelnyelv elsajátítására, a szociális és agyi fejlesztésben és angol játékok segítségével biztosítja a nagymotoros és finommotoros
mozgás tökéletesítését.

Angol nyelv 2-6 éves gyerekeknek - Annyira élvezik a foglalkozásokat, hogy közben észre sem veszik, hogy angolul tanulnak!

A gyermekek minden érzékszervükkel szívják magukba az angolt, gyakorolják első szavaikat, és minél nagyobb szókészletet halmoznak fel. Ennek záloga a zene, a mozgás, a játék és a pozitív megerősítés. a gyerekek az angol nyelv alapjaival ismerkedhetnek meg, gyakorolják a helyes kiejtést és az angol mondatszerkezet alapjait sajátítják el.

Angol nyelv 6-12 éves korú gyerekeknek - Nyelvi szintek szerint csoportosítva, kiscsoportos bontásban írásbeli és szóbeli fejlődés az iskolás korosztálynak.

Megismerkedünk az angol ábécé betűivel, majd az írásbeliség is a foglalkozások részévé válik speciális munkafüzetek segítségével. A gyerekek már kiválóan értenek és fogalmaznak angolul szóban és írásban egyaránt Az iskolásoknak szóló tanfolyamok az angol szókincs bővítésére, a helyes kiejtésre, az angoltudás
megszilárdítására fókuszálnak.

A bátor iskolások nemzetközi gyermek nyelvvizsgán tehetik próbára tudásukat. A Helen Doron Debrecen 100 %-ban sikeres Cambridge Nyelvvizsgás tanulókkal büszkélkedhet.

Angol 12-19 éves tinik részére - A tinédzser korosztály is szórakozva, mégis eredményesen tanulhat angolul.

Teen English program a legújabb program a 12-19 éves korosztály részére, mely a Közös Európai Referencia Keret szintjeihez igazodik, és anyanyelvi módszerrel tanít angolul. Elkötelezett tanáraiktól a kamaszok személyre szabott útmutatást kapnak és megtanulják kifejezni magukat helyesen angolul. Minden egyes kurzus a mai tinédzsereket foglalkoztató témákat vonultat fel, folyamatosan fenntartva az érdeklődést, ami így nem akadályozza a nyelvi fejlődést. 14 éves kortól minden tanítványunkkal közös célunk a felnőtt közép- és/vagy felsőfokú nyelvvizsgák elérése, ezzel is irányítva őket a sikeres élet kapujához.

Helen Doron Nyelviskola - 4026 Debrecen Darabos utca 33. sz.
Telefon:  +36 20-292-1705 
              +36 30-822-6276